Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

TOT MENJANT FUET I AMB EL MATE A LA VORA
2016-04-28
Sección FUETIMATE
TOT MENJANT FUET I AMB EL MATE A LA VORA

Tot menjant fuet i amb el mate a la vora

Fuet i mate pretén ser un blog per conèixer més la vida a Argentina i els argentins i a la vegada conèixer la vida a Catalunya i els catalans, les comparacions són indiscutibles i moltes vegades odioses. Quantes vegades no t’han preguntat “Qué preferís tu carne o los asados?” I que has de respondre? Si vols quedar bé, los asados. Si vols mantenir les teves arrels, les barbacoes de casa amb els caragols o els calçots o l’escalivada. Però moltes vegades ens podem quedar amb les dues coses i dir “Son distintos, me gustan los dos” Encara que, inevitablement sentis un “sha está la catalana, con su política, che elegí!”. Doncs bé, l’apartat “Hauries de saber…” parla, precisament, d’això, de les diferencies culturals i lingüístiques que ens podem trobar a Argentina.
Els apartats de “Buenos Aires” i “Argentina” fan referència directa al turisme, on anar el dia que plou, que fer un diumenge, que veure dels barris més turístics i dels menys, que hi ha a Argentina, més enllà del Perito Moreno i d’Iguazú (nova meravella del món), etc.
Guia de Buenos Aires per barris i Guia d’Argentina per regions
I l’apartat “Història” intenta ensenyar com en 200 anys s’ha format un país.
Evidentment, si hi ha alguna cosa que no t’agrada, que trobes a faltar o que voldries que se’n parlés, no dubtis a dir-ho!
He d’afegir que possiblement molts dels preus estiguin desactualitzats, Argentina té una gran inflació que fa molt difícil de mantenir actualizat el blog. El preu que hi ha és el del dia que vaig visitar el lloc en concret, a vegades actualitzo les entrades amb una nota o per mitjà d’un comentari. El que vull dir amb tot això és que no agafeu els preus que hi ha als post, sobretot si no són de l’any actual, com a guia per fer-vos el pressupost. Visiteu les webs oficials dels llocs o deixeu un comentari que us averiguaré el preu actual. Només perquè us en feu una idea, al 2009 un cafè costava $6, al 2015 en val $20 i a finals d’anys ja en val $25.

Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - Ronda Sant Pere 19-21, 5º, 1ª - 08010 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: