Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

IMMIGRACIÓ I SOBIRANIA, EDICIÓ ELECTRòNICA.
2010-07-19
Sección LITERATURA
IMMIGRACIÓ I SOBIRANIA,  EDICIÓ ELECTRòNICA.

IMMIGRACIÓ I SOBIRANIA, EDICIÓ Electrònica.
Ja es pot comprar on line a traves de www.bubok.es la edició electrònica de l’assaig Immigració i Sobirania.
Fonaments politics per a la participació dels migrants en la Independència dels Països Catalans.
Tres grans qüestions presents en aquest llibre:
NEOCOLONIALISME i espoli DELS PAISOS oprimits, que defineixen com la causa principal de les migracions. El mateix neocolonialisme que manté als Països Catalans sota el jou de l´estat espanyol. Un sol origen, un sol problema, un sol enemic, una sola lluita.

IMMIGRACIO ESTRANGERA: la oportunitat històrica de superar el quintacolumnisme demogràfic, gestionat amb el control de la població mitjançat la política d´estrangeria de l´Estat espanyol. Un control que s´allarga fins la manipulació del teixit associatiu i cultural, per part dels servidors de la corona.

MOVIMENT D´ALLIBERAMENT NACIONAL DELS PAÏSOS CATALANS, un moviment democràtic, abastador, policlassista i per damunt de tot: pacífic. Fins ara la participació dels immigrants en el procés de consultes per la Independència ha esta minso, malgrat la necessitat comuna d´assolir un estat democràtic format per ciutadans, que superi el llast feudal dels súbdits reials i el Dret de sang.

PUNXANT AQUI, POTS ENLLAÇAR A LA WEB DE BUBOK
Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: