Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

IMMIGRACIÓ I SOBIRANIA
2010-04-07
Sección LITERATURA

IMMIGRACIÓ I SOBIRANIA
Anàlisi i propostes per a la incorporació dels immigrants al procés de Independència de Catalunya.
Co autors:
Sr. Xavier Elias, co autor i membre de l´Ass. Veu Propia.
Sr. Diego Arcos, co autor i president del Casal Argenti a Barcelona.

IMMIGRACIÓ I SOBIRANIA de Diego Arcos, president del Casal Argenti a Barcelona i Xavier Elias, de l´associació Veu Pròpia.
Aquest treball analitza el marc polític general de la immigració estrangera resident al Principat, analitzant des de la situació internacional, fins les característiques culturals i psicològiques de la població immigrada.
L´objectiu, segons els autors, es provocar un debat del tot necessari per la participació de les persones immigrades en l´actual procés de consultes per la Independència de Catalunya.
El llibre combina l´anàlisi històric i de política internacional, amb observacions pràctiques que els autors consideren d´utilitat per superar l´actual aïllament entre els dos grups socials oprimits per l´Estat espanyol:
• els catalans, sota el jou de la constitució monàrquica, hereva de la dictadura i continuadora del Decret de Nova planta de Felip V.
• I per l´altre costat, la població immigrada, oprimida i marginada per la legislació d´estrangeria.
Edita: VeuNova Comunicació SCCL

Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: