Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

DECLARACIó DE SUPORT A LES CONSULTES DEMOCRàTIQUES
2009-12-05
Sección REVISTA DE OPINION
DECLARACIó DE SUPORT A LES CONSULTES DEMOCRàTIQUES

Declaració de suport a les consultes democràtiques
IMMIGRACIÓ I DEMOCRACIA
A la societat dels Països Catalans:

Les persones i entitats sotasignades, com a part de la població catalana d’origen immigrat, adherim als continguts que s’expressen en aquest document, base d’adhesió a L’ASSEMBLEA D’IMMIGRANTS PER EL DRET A DECIDIR.
Aquesta assemblea serà de caràcter permanent i neix amb l’objectiu de reunir de forma unitària, plural i transversal, als catalans d’origen estranger, que ja estem participant en el procés que ens portarà a la Independència de Catalunya.
Des d’ara, l’AIDD serà l’eina per encoratjar als immigrants a que es sumin a la campanya per les consultes sobre la Independència de Catalunya i dels Països Catalans:
1. Les raons per les quals tots nosaltres varem sortir dels nostres països son moltes i diverses, però totes tenen un mateix origen: la opressió dels poderosos, conxorxats amb els dirigents corruptes. Aquesta opressió te com a resultat la negació del Dret a l’Autodeterminació, expressat en el Dret a Decidir. Per tant, podem afirmar, amb rigor, que l’origen de les migracions es sempre la manca de llibertats col•lectives per exercir la sobirania popular de forma lliure i democràtica, es a dir, per la opressió Imperialista.
2. NACIO CATALANA: Catalunya i els països Catalans viuen des de fa gaire be tres-cents anys en la mateixa situació, sense poder exercir el Dret a Decidir, immanent de la seva condició de Poble i Nació. Els problemes i injustícies que patim quotidianament, reflectits en la degradació de la natura, la descendent qualitat dels serveis, les dificultats per accedir-hi a l’habitatge, a un ensenyament eficaç, a serveis socials i sanitaris d’acord als preus dels impostos que paguem tots per la via indirecta, la ineficàcia dels serveis d’ordre públic i la manca de seriositat en l’exercici de control de les finances i els diners públics, son problemes que ens afecten a tots, sense distinció d’origen o situació administrativa. Quan un tren surt fora d’horari o es talla el llum, els damnificats som tots. AQUESTOS problemes del dia a dia tenen també un sol origen, la impossibilitat d’exercir el Dret a Decidir dels Països Catalans.
3. CRISI CAPITALISTA: Catalunya, que es la societat que hem escollit de forma voluntària per a nosaltres i els nostres fills, esta lligada de mans i peus davant de la crisi del sistema capitalista, que ens aboca a l’atur, amb l’agreujant de que som col•locats en el paper de bocs expiatoris, per bastir una coartada que amagui en una boira de mentides, la incapacitat dels dirigents per afrontar els reptes que han assumit amb els càrrecs oficials que els ha confiat l’electorat. La cirera patètica d’aquest pastis amarg es la irresponsabilitat en el control de la corrupció.
4. LLEI D’ESTRANGERIA: La impunitat dels opressors de l’Estat espanyol els permet imposar la política d’Estrangeria, amb una normativa jurídica que imposa la Desigualtat amb la força de la Llei entre les persones per el seu origen. Aquesta llei inhumana, creada per el PSOE al segle passat, es la causa de la mort de desenes de milers de ciutadans africans en un genocidi embarcat en pasteres i caiucos. Volen i no poden impedir que nosaltres decidim a on viure. I nosaltres hem decidit viure com a catalans i catalanes. Tant si la Llei ho permet com si no, donat que ja tenim experiència en això de viure sense drets.
5. RECONEIXEMENT, la companyonia de la Igualtat: Les entitats organitzadores de les Consultes, han refermat de forma unànime la oferta de participació, oferint el dret de vot a les persones d’origen estranger, sense aturar-se en si tenen papers o estan en situació irregular. Els nostres veïns ens consideren, senzillament això, veïns. Per tant, acceptem el convit que honora a la societat catalana, reconeixent-nos una igualtat negada amb força de llei per Espanya.
6. POSICIONAMENT Per les raons aquí expressades, prenem posició rotunda de suport a les consultes que es faran en els propers mesos, per la Independència de Catalunya i dels Països Catalans, cridant a la participació, sense definir-nos per cap de les opcions de la consulta, deixant clar que “tan sols” volem exercir el dret a la democràcia.
7. El nostre clam s’adreça a tot la població del Principat, hagin nascut a on sigui, i els diem: DECIDIU! VOTEU!, es el Dret de tots.

Barcelona, desembre de 2009.

Assemblea d’immigrants per el dret a decidir.
ADHESIONS:
1. Diego Arcos Espinosa.
2. Casal Argenti a Barcelona
3. Xarxa ArgenCat
4. Associació ImmiCat.
5. VeuNova Coop SCCL.

Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: