Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

EL VOT IMMIGRANT (EDITORIAL EN CATALá)
2006-11-01
Sección EDITORIAL

Es la societat la que necessita el vot dels habitants d'origen estranger.
El vot exclusiu, oposat al vot inclusiu, fa girar el rumb polític cap a la dreta, i aixo consolida unes societats mes desiguals a on es perden drets de tots, no tan sols dels immigrants.

Avui, precisament avui, en aquestos mateixos instants s’està escenificant una situació profundament injusta i antidemocràtica.
Un nou amic, empresari català d’origen magrebí, deia a una reunió:
He creat molts llocs de treball, pago els meus impostos, tinc tres fills catalans, he escollit Catalunya com el meu país i es el país que els ofereixo als meus fills, i aquest 1 de novembre, miraré des de la porta de la meva botiga com els meus veïns fan, o decideixen no fer, allò que a mi m’està prohibit.
No m’agrada pagar per quedar-me fora, no m’agrada que uns senyors que decideixen que fan amb els meus impostos passin de mi.
Les conseqüències d’aquesta situació es que els vots dretans valen molt mes que els d’esquerres. I ja no tan sols per que el votant dretà vota i els esquerrans es dediquen a esbrinar el sexe dels àngels abans d’anar a acomplir la seva part del contracte social.
Els vots dretans valen mes per la senzilla raó de que avui el 9% del cens esta impedit de votar.
Ni tan sols podem abstenir-nos.
I això porta aquesta societat a un cercle viciós de dretanització.
Menys drets per els catalans d’origen estranger resultarà inevitablement menys drets per a tothom.
Diego Arcos

Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: